PRODUSE
Categorii produse Toate categoriile
Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare?
Suna-ne acum la
021 9006
Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu cele mai tari promotii Strada IT!

Despre noi

Despre noi
Cine suntem

Pentru ca sa-ti spunem cine suntem, este mai important sa stii de ce suntem.
Iar pentru ca sa-ti spunem de ce suntem, trebuie sa te introducem intr-o lume ciudata, in care internetul nu exista. Nu-ti fie teama, nu e chiar asa de indepartata precum ai putea crede!

Pana in vremurile anilor ’90, pe cand topul tehnologiei era reprezentat in Romania de televizoarele color Diamant, cu tub catodic, combinele muzicale Sharp si boxele Akai, existau deja specialistii in tehnologie de astazi, numai ca ei se numeau electronisti. Ei stiau ce este acela un condensator, ce reprezinta o dioda, sau, culmea evolutiei, un circuit integrat. Stim, pentru multi dintre voi aceasta reprezinta un bun exemplu din basmele romanilor, si va asteptati sa-l regasiti in cartile lui Ispirescu, dar aceea era realitatea anilor dinainte de Internet (inclusiv dial-up), Facebook si Instagram.

Acesti specialisti aveau in Bucuresti o strada vestita in lumea lor, de cunoscatori, undeva in zona Lizeanu. Aici puteau fi siguri (si mai pot fi si astazi, caci strada exista si are aceleasi caracteristici) ca vor gasi orice parlita de rezistenta sau tub ars din televizor.

Acum sa facem un pas mic in timp, dar un salt urias pentru tehnologie. Ajungem in timpurile noastre, acum cumparaturile de pe  internet sunt pe cale sa devina principalul mod de achizitionare a produselor IT; timpuri in care vrei sa ai la distanta de un click orice laptop, televizor LED, tableta sau SmartPhone, sa-i vezi caracteristicile, sa vezi cat costa si, daca ai chef, sa-l comanzi acum si sa-l primesti in maxim 24 de ore acasa.
Si cum nu era o astfel de strada dedicata IT-ului, noi, echipa care este oricand gata sa te ajute sa-ti gasesti gadgetul mult visat, am lansat aceasta strada moderna, online, asadar, pe care tu sa poti veni oricand sa-ti cauti informatiile si produsele necesare. Iata “de ce suntem”

Dar odata creata infrastructura, am dus mai departe beneficiile pe care le poti avea. Astfel, intentia noastra declarata este sa te atragem si pe tine sa ne devii vecin (inscriindu-te in “asociatia de locatari”, a se citi , desigur, facandu-ti cont). Asta pentru ca vrem sa facem un club al nostru, al vecinilor de pe StradaIT, si sa ne ajutam toti acesti vecini de strada si prieteni din club sa isi utileze casele cu tot ceea ce inseamna “racnet tehnologic”. Vrei un laptop? Facem tot ce putem sa ti-l oferim pe cel mai rapid! Vrei o tableta? Uite, asta este cea mai performanta! Ah, azi vrei sa-ti iei un televizor? Sigur, iata-l pe cel mai bun ca raport pret/calitate!

Te asteptam sa te inscrii. Dupa aceea, te asteptam sa ne contactezi oricand ai o idee, un cadou de facut sau un sfat pentru noi. Noi sigur iti vom semnala in parcul de oferte de pe StradaIT orice campanie pe care o facem.

Ah, si sa nu uitam sa raspundem la intrebarea de la inceput: cine suntem? Suntem vecinii tai de pe StradaIT, strada pe care ne ajutam prietenii sa aiba cea mai buna tehnologie, la cele mai bune preturi! Te asteptam cu drag!

Echipa StradaIT.ro

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER Primesti cele mai noi oferte si un voucher de 30 Lei cadou! Vezi detalii
Aboneaza-te acum la newsletter si iti dam un bilet de calatorie pe StradaIT: un voucher de 30 de lei