PURIFICATOR DE AER HEINNER ARIE DE ACOPERIRE 16-24M2 35W HPA-M230
Cod producator: HPA-M230
Cod intern: HN-630333

769,69 Lei

Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
 
Flux de aer (cadr) 230m³/h Si arie acoperire: 16-24m² 
Cu un flux de aer de 230m³/h, purificatorul HPA-M230 asigura un aer mai curat pe o arie cuprinsa intre 16-24m². 
 
Filtru multiplu (include hepa 13) 
Filtrul purificatorului este compus din mai multe straturi, fiecare dintre acestea avand un rol bine stabilit in a improspata aerul din camera (pana la 99.7%), astfel ca filtrul primar retine particulele mari (praf, scame), filtrul de carbon retine substantele nocive din aer si le descompune, elimina eficient mirosurile si o gama larga de gaze nocive, inclusiv formaldehida, filtrul HEPA 13 absoarbe particulele mici de praf (PM0.1) si purifica prin eliminarea acestora; iar ultimul filtru, din carbon activ microporos de inalta eficienta, ingredientele active ale filtrului cu catalizator rece absorb eficient formaldehida si poluantii proveniti de la lucrarile de amenajari interioare. 
 
Generator ioni negativi 
Punctul forte al purificatorului este generatorul de ioni negativi. Este un lucru foarte cunoscut faptul ca ionii negativi pot fi gasiti in stare naturala in mijlocul naturii si aduc foarte multe beneficii sanatatii, printre care: ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, creste capacitatea pulmonara, alina durerile de cap si creste imunitatea impotriva alergiilor
 
4 setari de viteza (inclusiv turbo) 
Purificatorul dispune de 4 setari de viteza, special pentru a asigura curatarea aerului din incapere in mod eficient. De asemenea, poate fi selectata si optiunea Turbo pentru situatiile in care considerati ca aerul necesita o curatare in profunzime. 
 
Mod silentios (sleep) 
Prin activarea modului silentios, aparatul incepe sa functioneze la un nivel de zgomot foarte scazut, iar luminile panelului vor fi diminuate, astfel ca nu va deranja pe timpul noptii. 
 
Mod auto 
Modul Auto ajusteaza modul de functionare al aparatului astfel incat acesta sa ofere cele mai bune rezultate raportat la mediul inconjurator, acesta asigura inclusiv activarea automata a modului silentios (SLEEP) atunci cand lumina din incapere este stinsa. 
 
Senzor cu indicare nivel calitate aer 
Datorita senzorului care indica nivelul de calitate al aerului, vei primi feed-back in timp real in legatura cu nivelul de prospetime. Culoarea verde sugereaza ca aerul din incapere a ajuns la un nivel optim de purificare. 
 
Temporizator 8 ore 
Functionarea aparatului poate fi controlata, ca si durata, prin activarea timerului si selectarea intervalului de timp in care doresti purificarea aerului (2-4-6-8 ore)
 
 
 
Indicator curatare / Schimbare filtru
Purificatorul va oferi eficienta maxima la fiecare utilizare datorita indicatorului pentru curatarea sau schimbarea filtrului. Panoul aparatului include indicatori pentru starea fiecaruia dintre filtre (primar si compus). Este indicat ca filtrul sa fie curatat (cu un aspirator sau o perie) o data la doua saptamani si schimbat, in functie de mediul de functionare, o data la 3-6 luni. 
 
 
Purificator de aer Heinner HPA-M230, arie de acoperire 16-24m², CADR (Flux de aer) 230 m3/h, generator ioni negativi, temporizator 8 ore, mod silențios, mod Auto, indicator pentru curățare filtru, 4 setări manuale de viteză, filtru compus (include filtru HEPA 13), senzor cu indicator nivel calitate aer, putere: 35W , alb

 

Caracteristici


 • General
 • Producator:HEINNER

 • Caracteristici tehnice
 • Tip aparat:PURIFICATOR
 • Suprafata :24 metrii patrati
 • Flux purificat:230 m³/h
 • Afisaj:Mecanic
 • Filtre:Carbon activ; Carbon; HEPA 13

 • Functii si programe
 • Functii:Indicator schimbare filtru; Mod Auto; Mod Silentios; Indicator calitate aer; Temporizator; Indicator curatare filtru; Purificare aer

 • Caracteristi fizice
 • Culoare:White