REPORTOFON OLYMPUS DM-720 + STAND CLIP V414111SE000
Cod producator: V414111SE000
Cod intern: OP-600014

Garantie persoane fizice: 12 luni

Acest produs nu mai face parte din oferta StradaIT.

Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Olympus DM-720 de înaltă clasă include funcții de înregistrare de înaltă calitate, încorporate într-un corp metalic eficient și inteligent. Este echipat cu o interfață ușor de utilizat, operațiuni de editare extinse și diverse funcții de redare. DM-720 oferă practicitate și fiabilitate remarcabile pentru a vă susține nevoile de înregistrare. Datorită sistemului TRESMIC, DM-720 este partenerul dvs. perfect pentru a vă susține nevoile afacerii.
 
Redare vocală eficientă
Utilizând funcția de redare vocală, puteți sări peste părțile care nu sunt vocale în timpul redării și să redați doar părți din fișier acolo unde există voce. Această caracteristică eficientizează transcrierea minutelor întâlnirii. De exemplu, dacă 70% din fișierul înregistrat conține vorbire, puteți termina ascultarea unei înregistrări de 1 oră în aproximativ 40 de minute. După ce terminați înregistrarea, utilizați Redarea vocală pentru a economisi timp și pentru a îmbunătăți redarea pentru transcriere.
 
Un clip și un suport pentru fiecare situație
Recorderul vine, de asemenea, cu un accesoriu la îndemână, care poate fi atașat în spatele corpului recorderului. Suportul pentru clipuri poate fi atașat la buzunar sau notebook, sau poate fi folosit ca suport pentru a orienta reportofonul către sursa audio, pentru a reduce zgomotul atunci când reportofonul este așezat direct pe o masă.
 
Sunet clar. De la mare la minim
O caracteristică unică pentru înregistratoarele audio OLYMPUS de ultimă generație este sistemul avansat de microfon TRESMIC 3 - pentru cea mai precisă captură de sunet stereo posibilă. Folosește două microfoane direcționale pentru înregistrarea sunetului stereo de înaltă calitate și un al treilea microfon central Omni-direcțional care preia sunetul basului cu frecvență mai mică. Crește gama de răspuns de frecvență la 20Hz – 20kHz, obținând în același timp o senzație stereo naturală.

 

 

Caracteristici cheie

 •     Sistem cu trei microfoane - Microfoane stereo plus un microfon central pentru înregistrări cu o delimitare mai mare
 •     Butoane de funcții - Mai multe funcții pot fi atribuite celor 3 butoane ușor de utilizat.
 •     Butoane mari - Butoane ușor de înțeles, ușor de utilizat
 •     Manetă USB - Conectorul USB poate fi ușor extras și stocat cu ajutorul manetei glisante
 •     4 GB Memorie încorporată
 •     200 de fișiere pe folder
 •     Microfon Zoom - Se ajustează la mediul său
 •     Anularea zgomotului - Mai puțin zgomot și mai mult sunet.
 •     Redare vocală - Ascultați doar ceea ce aveți nevoie
 •     Voice Balancer - permite echilibrul sunetului pentru mai multe persoane
 •     Selectare scenă - Setări optimizate pentru rezultate optime
 •     Ghid vocal - Ghidarea vocală vă citeste meniul, făcând înregistrările dvs. și mai convenabile