REPORTOFON OLYMPUS DM-770 SONORITY AUDIO V414131SE000
Cod producator: V414131SE000
Cod intern: OP-600015

Garantie persoane fizice: 12 luni

Acest produs nu mai face parte din oferta StradaIT.

Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Creat pentru sprijin neconditionat, DM 770 ofera caracteristici profesionale pentru utilizarea tactila fara a privi. Ghidarea vocala in sapte limbi (EN, FR, DE, ES, IT, RU si SV) in combinatie cu Distinctive Button Contours asigura functionarea numai prin atingere.
 
La fel ca modelul predecesor, DM 670, modelul DM 770 include sistemul TRESMIC pentru inregistrari stereo impecabile. Cele doua microfoane stereo sunt sustinute de un microfon omni directional   aceasta combinatie de microfoane inseamna ca inregistrarile   in special cele ale vocii umane   vor fi redate in mod echilibrat. Astfel, fiecare curs este inregistrat in cel mai mic detaliu. In cazul in care este un mediu zgomotos, "Scene Select" si caracteristica "Zoom" ajuta la imbunatati situatiei de inregistrare.
 
Caracteristica "ZOOM" sporeste directivitatea microfoanelor interne pentru a capta un sunet mai concentrat in sali de clasa mari. Cu sase scene diferite, reportofonul ofera o setare implicita pentru diferite scene de utilizare. In afara de acest lucru, cu o greutate de 72gr, DM 770 este aproape de fulg si are o greutate cu 40 50% mai mica decat smartphone urile cu cele mai bune vanzari la nivel mondial (din 2015). In plus, slotul pentru card microSD extern furnizeaza localizarea si transferul de date catre calculator, independent de internet. In combinatie cu versiunea avansata a Olympus Sonority Software "Audio Notebook Plug In", elevii pot utiliza reportofonul digital (DVR), ca un ajutor de zi cu zi, la universitate si scoala.