REPORTOFON OLYMPUS WS-853 BLACK 8GB V415131BE000
Cod producator: V415131BE000
Cod intern: OP-600019

Garantie persoane fizice: 12 luni

Acest produs nu mai face parte din oferta StradaIT.

Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Senzatie stereo in fiecare inregistrare

Microfonul stereo directional, cu un layout de 90° ofera un sentiment stereo superb, permitand redarea chiar si pentru cele mai mici detalii ale intalnirii. Indiferent de locul in care persoana se afla vorbind sau directia de vorbire, informatiile vor fi surpinse in mod clar.
 
 
Realizeaza ajustarea pentru tine

Pentru a permite o ascultare mai confortabila a inregistrarilor, Modul Auto Inteligent regleaza automat nivelul de inregistrare pentru a se potrivi volumului sursa. Cand un vorbitor vorbeste foarte tare, reportofonul reduce nivelul de intrare si creste nivelul de voce pentru vocile mai putin sonore pentru a pastra intotdeauna un nivel egal de volum.
 
 
Creat pentru incepatori. Perfect si pentru niveluri avansate

Cu doua moduri de afisare diferite, aveti posibilitatea sa utilizati reportofonul, chiar daca sunteti la nivel incepator. Simple Mode afiseaza doar informatiile esentiale cu litere mari si limiteaza optiunile de meniu pentru functiile frecvent utilizate. Pentru utilizatorii avansati, functionalitatea completa a optiunilor de meniu este disponibila in modul mormal.
  NORMAL MODE
SIMPLE MODE
 
 
Cel mai simplu mod pentru a salva datele

Salvati datele cu usurinta si convenabil cu conectorul USB incorporat.Trebuie doar s ail adaugati in Pc sau Mac pentru a transfera inregistrarile vocale din dispozitiv pe o unitate de hard disk externa. De asemenea , il puteti folosi ca pe un stick USB pentru a partaja documente.
 
 
Dispozitiv complex de dictare, audio si preluare de notite

Indiferent de nevoile dumneavoastra, fie pentru afaceri sau timp liber, noul reportofon digital WS-853 combina inregistrarea stereo de inalta performanta cu functionalitate inteligenta. Este usor de utilizat si manevrat in orice situatie.
LOW-CUT FILTER
Mai putin zgomot. Mai mult sunet

Low-cut Filter elimina eficient zgomotul de frecventa mica, cum ar fi cel de aer conditionat, proiectoare si vantul din spatiile deschise, pentru a permite inregistrari vocale cu adevarat clare.
 
Setari optimizate pentru rezultate ideale

Asigurati-va ca veti avea inregistrari de inalta calitate prin alegerea scenei in care doriti sa inregistrati. Reportofonul stabileste apoi instantaneu parametrii de inregistrare corecti. De asemenea, puteti sa adaugati accesorii simple dispozitivului pentru inregistrari de telefon perfecte si transformarea din analogic in digital.
 
 
Gasiti ceea ce cautati

Fisierele audio salvate sunt automat marcate cu data si afisate in format calendar, ceea ce face usoara cautarea fisierelor. Un buton calendar dedicat permite vizualizarea imediata.