REPORTOFON PHILIPS DVT6110, 3 MICROFOANE, 8 GB, SLOR MICROSD, WI-FI, BLACK-GREY
Cod producator: DVT6110
Cod intern: PH-600171

Garantie persoane fizice: 12 luni

Acest produs nu mai face parte din oferta StradaIT.

Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Trei microfoane de inalta fidelitate pentru inregistrarea audio de cea mai buna clasa
Sunt necesare mai multe componente cheie pentru inregistrarea sunetului cat mai natural in calitatea audio asemanatoare studioului: raport semnal-zgomot ridicat, microfoane extrem de dinamice pentru a capta tonuri moi, precum si tobe puternice, o suspensie de microfon de inalta calitate pentru a evita preluarea zgomot de prindere, o separare puternica a canalului stang si drept pentru un efect viu ca urechea umana.
 
Unknown Image
 
 
Inregistrare MP3 pentru partajarea usoara a fisierelor
Capturati-va inregistrarile in format MP3. Formatul popular de fisiere va permite sa redati fisierele aproape oriunde si sa le partajati pur si simplu cu altii.
 
Unknown Image
 
Inregistrare de calitate de 24 biti / 96 kHz pentru captarea fiecarui detaliu
VoiceTracer surprinde sunetul intr-un spectaculos 24 biti / 96 kHz. Aceasta inregistrare necomprimata va asigura capturarea sunetului in cea mai naturala si mai clara calitate audio posibila.
 
Unknown Image
 
8 GB memorie interna pentru pana la 88 de zile de inregistrare
Capturati si stocati pana la 88 de zile de inregistrare continua, gratie celor 8 GB de memorie interna. Un slot pentru carduri de memorie microSD pentru pana la 32 GB memorie suplimentara garanteaza capacitatea de inregistrare practic nelimitata.
 
Unknown Image
 
Baterie reincarcabila din polimer Li-ion pentru inregistrare prelungita
Bateria de inalta capacitate de polimer Li-ion poate fi incarcata cu usurinta printr-o mufa USB C standard. Acest lucru garanteaza o durata de viata extinsa a bateriei pentru o inregistrare prea lunga pana la 36 de ore, asigurandu-va ca reportofonul dvs. va fi intotdeauna gata sa functioneze atunci cand doriti
 
Unknown Image
 
Aplicatie gratuita pentru smartphone pentru control audio la distanta
Controleaza-ti reportofonul audio folosind smartphone-ul, chiar si de la distanta. Aplicatia Philips VoiceTracer face inregistrarea evenimentelor precum prelegeri mult mai usoara si mai convenabila. Puteti aseza inregistratorul in fata camerei, langa difuzor, ocupa un loc in spate si controleaza in continuare inregistrarea confortabila si fara a intrerupe prelegerea. Aplicatia Philips VoiceTracer poate fi descarcata gratuit din Apple App Store sau Google Play Store.
 
Unknown Image
 
Aplicatie pentru smartphone pentru partajarea usoara a inregistrarilor
Transferati inregistrarile direct de pe telefonul dvs. Philips VoiceTracer pe smartphone prin Wi-Fi si partajati-le instant cu prietenii si familia utilizand aplicatia Philips VoiceTracer. Nu este nevoie sa atasati reportofonul la computerul dvs. folosind un cablu pentru a transfera si partaja fisiere.
 
Unknown Image
 
Afisaj color mare pentru informatii clare despre starea de inregistrare
Ecranul de dimensiuni mari ofera imagini ascutite, ceea ce face mai usor sa vezi si sa citesti totul la prima vedere. Interfata de utilizator clara accepta sapte limbi si este optimizata pentru o operare usoara si intuitiva.
 
Reportofonul vine cu scene presetate care ajusteaza automat setarile audio ale acestuia in functie de ceea ce doriti sa inregistrati, fie ca este vorba de note, recunoasterea vorbirii, interviuri, prelegeri, muzica sau intalniri.
 
Unknown Image
 
Functiile de inregistrare inteligenta fac si mai usor obtinerea unor rezultate audio uimitoare.
Functiile de pre-inregistrare si cronometru va asigura ca nu va lipsesc niciun pic. Inregistrarea activata prin voce este o caracteristica convenabila pentru inregistrarea de tip hands-free, care intrerupe inregistrarea atunci cand incetati sa vorbiti si reia automat atunci cand incepeti sa vorbiti din nou. Inregistrarile pot fi editate prin rescrierea unei parti sau adaugarea unei noi inregistrari la final. Inregistrarile lungi pot fi impartite automat sau manual in fisiere separate pentru o editare sau partajare mai usoara. Functiile de redare inteligente, precum marcajele si filtrele, faciliteaza si mai rapid gasirea inregistrarii pe care o cautati.
 
Unknown Image