Despre noi

StradaIT- Tehnologia e aici!

Cine suntem

StradaIT este un retailer online ce isi propune sa devina unul dintre cele mai apreciate si de incredere magazine online din Romania. Ne straduim sa atingem aceste obiective oferind preturi competitive, o experienta superioara de a face cumparaturi, livrare rapida, consultanta profesionala si servicii de calitate.
Oferim o gama larga de produse, de la smartphone-uri, televizoare, imprimante si consumabile, laptopuri si periferice IT, pana la electrocasnice si produse de ingrijire personala.
Conform parerilor cumparatorilor nostri, 91% dintre cei care au achizitionat produse de la noi ar recomanda StradaIT dupa experienta cu noi. Echipa noastra va sta la dispozitie pe telefon si e-mail pentru a va asigura consultanta profesionala in alegerea produselor.
StradaIT nu este doar un magazin online, avem si showroom-uri cu puncte de livrare, iar clientii au posibilitatea sa-si ridice comenzile din 2 locatii diferite in Bucuresti.
 
 

PRODUCTON SRL

Cod Fiscal:        RO4528050

Email:                vanzari@stradait.ro

Telefon fix:         021 9006

Facebook    facebook/stradait


Program de lucru:

Call center: Luni - Vineri, intre orele 09:00 - 17.00

Procesare comenzi: Luni - Vineri, intre orele 08:00 - 18:00

*Comenzile plasate pe site in afara programului de lucru vor fi confirmate si expediate in dimineata urmatoarei zile lucratoare.