3 ani garantie HP

Garanție comercială HP de 3 ani pentru anumite modele HP LaserJet

 

Imprimare fără griji, până la trei ani1 atunci când folosiți consumabile originale HP2!

Companiile de top au nevoie de performanță de top pentru echipamentele lor de birou. Nu este timp pentru întreruperi sau reparații costisitoare. Extindeți protecția și obțineți până la trei ani¹ de imprimare fără griji, atunci când utilizați consumabile HP originale² pentru imprimanta dvs. HP LaserJet. Dacă ceva nu merge cum trebuie, tehnicienii experimentați ai HP vor efectua rapid ;i gratuit service-ul dispozitivului dvs.³ Cu ajutorul promoției „3 ani de garanție comercială de la HP”, vă puteți concentra pe afacerea dvs., lăsând imprimarea în seama HP.

Fiecare imprimantă HP LaserJet este disponibilă cu o garanție comercială de un an, de la HP (sau garanția limitată HP). Această promoție „3 ani de garanție comercială de la HP” oferă asistență în timpul garanției timp de până la trei ani¹ atunci când utilizați consumabile HP originale² - dacă ceva nu merge cum trebuie, tehnicienii experimentați ai HP vor efectua rapid service-ul dispozitivului dvs., gratuit.³ Cu ajutorul promoției „3 ani de garanție comercială de la HP”, vă puteți concentra pe afacerea dvs., lăsând imprimarea în seama HP.

 

Pași pentru a vă activa Pachetul de servicii

  1. Achizitionati o imprimanta inclusa în programul aferent.
  2. Completati detaliile privind imprimanta achizitionata si adresa dvs. în maxim 60 de zile dupa data achizitionarii. Aceste date sunt necesare pentru înregistrarea Pachetul de servicii.
  3. În termen de sase saptamâni, veti primi e-mailul de confirmare a înregistrarii Pachetul de servicii.

Important

Înainte de a începe procesul de înregistrare, asigurați-vă că dispuneți de toate informațiile următoare:
  • Seria produsului dvs.
  • factura scanate
  • Date personale
 

Cum funcționează promoția „3 ani de garanție comercială de la HP”?

Promoția „3 ani de garanție comercială de la HP” oferă asistență tehnică extinsă pentru imprimantele HP LaserJet.

Atât timp cât utilizați consumabile HP originale², veți beneficia de service și asistență, gratuite³, timp de până la 3 ani de la cumpărare. Dacă este necesară servisarea sau reparația, agentul apelat va solicita codul de indexare a cartușelor HP. Codul este generat în mod automat pe baza consumabilelor utilizate în dispozitiv și este ușor de obținut.

O listă cu imprimantele HP LaserJet eligibile poate fi găsită în tabelul A din Termeni și condiții. Fiecare client final poate înregistra până la 50 de imprimante HP LaserJet eligibile. Înregistrarea și activarea trebuie să fie finalizate în termen de60 de zile de la cumpărarea inițială.

O listă a imprimantelor și multifuncționalelor eligibile poate fi găsită în „Termeni și condiții”.

Clienții pot înregistra până la 50 de imprimante sau multifuncționale.

Înregistrarea și activarea trebuie să fie finalizate în termen de 60 de zile de la data cumpărării inițiale.
 

Reparații gratuite3 Productivitate mărită Protejați-vă investiția Stabilizați-vă costurile
Reparații pentru dispozitive și intervenții de service nelimitate5 atunci când utilizați consumabile HP originale.2 Reduceți timpii morți ai sistemului și repuneți repede în funcțiune dispozitivele. Bazați-vă pe tehnicienii HP pentru servisarea dispozitivului, folosind piese HP originale. Evitați costuri de reparații nebugetate și contați pe intervenții de service nelimitate.5
 

Aveți o imprimantă HP? Înregistrați-vă acum!

Aveți nevoie de o imprimantă HP? Cumpărați acum!

 

Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă îmi înregistrez produsul, dar nu folosesc consumabile originale HP?

Toți clienții continuă să beneficieze de garanția standard de 1 an de la HP, oferită odată cu imprimantele HP LaserJet. Odată înregistrate în promoția „3 ani de garanție comercială de la HP”, serviciile sunt disponibile gratuit3 timp de până la 3 ani, dacă utilizați consumabile HP originale. Alternativ, clienții pot cumpăra pachetele HP Care pentru a extinde serviciile după expirarea garanției standard HP limitate4, cu un program care le îndeplinește nevoile cel mai bine (vă rugăm să vizitați HP Care Pack Central pentru mai multe informații).

Vă rugăm să rețineți că, deși utilizarea altor cartușe decât HP sau a unora reîncărcate va anula acoperirea suplimentară de doi ani, aceasta nu va anula garanția standard HP limitată, de un an. Totuși, dacă în timpul garanției comerciale standard HP de un an, imprimanta va manifesta o defecțiune sau deteriorarea este atribuită utilizării unui cartuș care nu este HP sau a unuia reîncărcat, HP va percepe taxele standard pentru timpul și materialele consumate pentru servisarea acelei defecțiuni sau deteriorări specifice a imprimantei. A se vedea declarația HP privind garanția limitată pentru mai multe informații.
 

Ce date sunt urmărite pe dispozitivul meu? Cum verifică HP faptul că au fost utilizate consumabile originale?

Pentru acest program, nu este necesară nicio urmărire sau comunicare cu dispozitivul.

HP nu urmărește niciun fel de date fără consimțământul utilizatorului. În schimb, utilizarea consumabilelor HP originale este verificată atunci când clientul trimite un cod unic de indexare a cartușelor, din 8 cifre, generat pe dispozitivul de imprimare la momentul efectuării servisării. Nu este necesară nicio comunicare între dispozitiv și HP pentru a obține codul de indexare a cartușelor. Imprimanta sau multifuncționala verifică utilizarea consumabilelor HP originale, utilizând o semnătură electronică atribuită fiecărui cartuș de toner sau de cerneală.

Drepturile legale ale consumatorului

Dacă sunteți consumator, avantajele garanției comerciale de 3 ani, de la HP, se aplică pe lângă orice drepturi legale asigurate de legile privind protecția consumatorilor legate de mărfurile neconforme contractului de vânzare. Drepturile dvs. legale, de consumator, nu sunt limitate sau afectate în niciun fel prin această promoție. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați umătorul link: garanția legală a consumatorului.

 

Cod

Produse HP care se califică

Garanție comercială HP

Produs disponibil până

7KW56A

HP Color LaserJet Pro MFP M183fw

UH761E - HP 3y Standard Exchange Consumer LaserJet MFP - E SVC

31.01.2024

7KW54A

HP Color LaserJet Pro MFP M182n

UH761E - HP 3y Standard Exchange Consumer LaserJet MFP - E SVC

31.01.2024

7KW64A

HP Color LaserJet Pro M255dw

UG206E - HP 3 year Care Pack w/Standard Exchange

31.01.2024

7KW63A

HP Color LaserJet Pro M255nw

UG206E - HP 3 year Care Pack w/Standard Exchange

31.01.2024

7KW72A

HP Color LaserJet Pro MFP M282nw

UH761E - HP 3y Standard Exchange Consumer LaserJet MFP - E SVC

31.01.2024

7KW74A

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdn

UH761E - HP 3y Standard Exchange Consumer LaserJet MFP - E SVC

31.01.2024

7KW75A

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw

UH761E - HP 3y Standard Exchange Consumer LaserJet MFP - E SVC

31.01.2024

4RY22A

HP Neverstop 1000a

UB4Z7E - HP 3y Std Exchange

31.01.2024

5HG74A

HP Neverstop 1000n

UB4Z7E - HP 3y Std Exchange

31.01.2024

4RY23A

HP Neverstop 1000w

UB4Z7E - HP 3y Std Exchange

31.01.2024

4QD21A

HP Neverstop 1200a

UB4Y5E - HP 3y Std Exchange

31.01.2024

5HG87A

HP Neverstop 1200n

UB4Y5E - HP 3y Std Exchange

31.01.2024

4RY26A

HP Neverstop 1200w

UB4Y5E - HP 3y Std Exchange

31.01.2024

 
 
 
 
 
 

 

 

 

(1) Include garanția comercială standard de 1 an de la HP (numită și garanția HP limitată) plus 2 ani suplimentari de garanție comercială de la HP care fac obiectul (a) înregistrării în termen de 60 de zile după cumpărare și (b) acceptarea termenilor și condițiilor promoției.  Pentru detalii, a se vedea www.hp.com/go/3yearcommercialwarranty.
(2) Utilizarea cartușelor care nu sunt HP sau care sunt reîncărcabile va anula garanția comercială HP suplimentară de 2 ani, dar nu va anula garanția comercială standard de 1 an de la HP. Totuși, este posibil să se aplice taxe, conform declarației HP privind garanția limitată (a se vedea Termeni și condiții și garanția limitată HP).
(3) Face obiectul termenilor și condițiilor declarației privind garanția standard limitată de la HP. A se vedea declarația privind garanția standard limitată de la HP furnizată odată cu produsul sau dați clic aici.
(4) Dacă sunteți consumator, avantajele garanției comerciale de 3 ani, de la HP, se aplică pe lângă orice drepturi legale asigurate de legile privind protecția consumatorilor legate de mărfurile neconforme contractului de vânzare. Drepturile dvs. legale, de consumator, nu sunt limitate sau afectate în niciun fel prin această promoție. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați următorul link: garanția legală a consumatorului.
(5) Pentru serviciile acoperite în conformitate cu termenii și condițiile HP. Pentru detalii, a se vedea Termeni și condiții și garanția limitată HP.