Voucher 1 aprilie 2020

Bine ai venit pe pagina de regulament. Doar pentru că nu te-ai lasat păcălit de pagina noastră specială de 1 aprilie și ai intrat aici, primești din partea noastră un voucher de 50 de lei, aplicabil într-o comandă ulterioară de peste 400 de lei. Voucherul va fi valabil pentru comanda făcută pe site-ul www.StradaIT.ro în perioada 10 aprilie 2020 - 10 mai 2020.

Codul voucherului este: 1aprilie2020

La momentul potrivit, îți vom trimite un newsletter pentru a-ți aduce aminte că se activează voucherul. De aceea, nu uita să te înscrii la newsletter (inclusiv să dai confirmare la primul mail primit, conform reglementărilor GDPR).

Aceasta nu este o cerință pentru a putea beneficia de voucher, dar te va ajuta să nu pierzi ocazia folosirii lui. :)

Te așteptăm cu drag!REGULAMENT OFICIAL – PROMOTIE „1 aprilie 2020”


Perioada  01.04.2020 – 10.05.2020


Campania promotionala pentru clientii companiei

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania „1 aprilie 2020” este organizata de:

S.C. PROUCTON SRL, cu sediul in Str. Dr. Clunet, Nr. 9, Sector 5, Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului sub nr.J40/18760/1993, cod unic de inregistrare 4528050, atribut fiscal RO.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit şi va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorii işi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfaşurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea „1 aprilie 2020”.

Art.2.2. Campania promotionala se desfaşoara in perioada 01.04.2020 – 10.05.2020 pe site-ul www.stradait.ro.

Art.2.3. Data de emitere a voucherului este 01.04.2020. Perioada de folosire a acestuia: 10 aprilie 2020 - 10 mai 2020.

Art.2.4. Sunt considerate eligibile vizitele facute in site-ul www.stradait.ro data de 1 aprilie 2020.

Articolul 3. Participanti si produse participante la campanie

Art. 3.1. Pot participa la aceasta promotie persoanele fizice, indiferent de cetatenie și persoanele juridice, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

· locuiesc pe teritoriul Romaniei;

· accepta termenii și conditiile prezentei promotii;

·cunosc regulamentul promotiei, il accepta in totalitate şi doresc sa participe la promotie prin cumpararea oricaruia dintre produsele selectate pentru aceasta campanie si comercializate de catre Organizator pe site-ul www.stradait.ro

Art. 3.2. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare, precum și membrii familiilor acestora (soti sau rude de gradul I ).

Art. 3.3. Nu se va acorda voucherul in cazul in care pentru achizitia produselor clientul solicita valorificarea de vouchere, cupoane sau bonuri valorice aferente altor campanii publicitare, campaniile nefiind aplicate cumulativ.

Articolul 4. Modul de desfaşurare a campaniei promotionale

Art.4.1. Clientii care au vizitat site-ul www.StradaIT.ro in data de 01.04.2020, primesc codul de voucher 1aprilie2020 valabil la  o achizitie viitoare de pe acelasi site.

 Art. 4.2. Voucher va avea valoarea de 50 de lei, aplicabil la orice comanda de minim 400 de lei plasata prin intermediului site-ului www.stradait.ro, pana la epuizarea valorii totale a voucherului sau pana la expirarea valabilitatii acestuia, oricare eveniment se realizeaza primul.

Art. 4.3. Valoarea voucherului acordat este de 50 de lei.

Art. 4.4. Voucherele pot fi folosite pana la data de 10 mai 2020, inclusiv.

Art. 4.5. Promotia se aplica tuturor produselor de pe site-ul stradait.ro.

Art. 4.6. Un singur voucher este valabil pentru o singura utilizare. Mai multe vouchere din aceasta campanie nu pot fi cumulate pentru o comanda si se pot folosi doar in comenzi diferite. Valoarea minima a unei comenzi pe care se aplica voucherul este de 400 de lei.

Art.4.7. Voucherul va fi anuntat pe acesata pagina de regulament si sub forma electronica utilizandu-se adresa folosita la inregistrarea contului de utilizator. Organizatorul nu isi asuma faptul ca din cauze tehnice mesajul care va contine Voucherul nu ajunge in inboxul adresei de email declarate de catre participant la inregistrarea contului. Dovada trimiterii mesajului de catre Organizator reprezinta exonerarea acestuia de orice culpa.

Art.4.8. In cazul in care comanda este returnata, se va anula voucherul. Daca voucherul a fost deja folosit, contravaloarea acestuia se va retine din factura produsului returnat.

Articolul 5. Limitarea Raspunderii

Organizatorii Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

5.1. Pierderile/ stergerea emailului cu voucherului campaniei;

5.2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului;

5.3. Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

Articolul 6. Taxe si impozite

Organizatorii campaniei sunt raspunzatori de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Articolul 7. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 8. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

 

Articolul 9. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat pe site-ul www.stradait.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala “1 aprilie 2020" poate fi trimisa pe email la online@stradait.ro