MOUSE LOGITECH PRO X SUPERLIGHT WIRELESS GAMING MOUSE 910-005880
Cod producator: 910-005880
Cod intern: LO-640539

854,18 Lei

In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
ZERØ OPPOSITION
Elimina toate obstacolele din drumul catre victorie, cu cel mai usor si mai rapid mouse PRO creat vreodata. Cea mai noua alegere a profesionistilor eSports din lume cantareste mai putin de 63 de grame si ofera rezistenta minima la alunecare. PRO X SUPERLIGHT continua filosofia de proiectare ZERØ OPPOSITION - angajamentul de a elimina toate obstacolele si de a crea o conexiune puternica intre jucator si joc.
 
 
 

 
 
 
ZERØ OBSTACOLE
Ca rezultat al colaborarii continue cu profesionistii eSports de top, PRO X SUPERLIGHT este conceput cu un singur scop - de a crea cel mai usor mouse PRO wireless de gaming, pastrand in acelasi timp rezistenta, structura designului si standardele de calitate pe care Logitech G le ofera.
 
 
ZERØ SCURTATURI
PRO X SUPERLIGHT reprezinta o inovatie in materie de design, avand o greutate mai mica de 63 de grame - cu aproape 25% mai usor decat mouse-ul standard PRO Wireless. Acest lucru a fost realizat prin tehnici inovatoare de inginerie pentru o reducere extrema a greutatii, cu zero compromisuri de performanta.
 
 
ZERØ EZITARE
Concentreaza-te doar pe victorie cu LIGHTSPEED, tehnologia inovativa wireless, care ofera performante ridicate in ceea ce priveste precizia si conectivitatea.
 
 
ZERØ ESEC
Senzorul Logitech G HERO 25K ofera fiabilitate, consistenta si viteza de neegalat. 
PRO X SUPERLIGHT asigura o precizie si control garantat, pentru o incredere deplina, in special in momentele intense din timpul meciurilor competitive.
 
 
ZERØ REZISTENTA
Punctele de contact din PTFE cu zero aditiv, ofera o alunecare fina si fara obstacole pentru o avea o conexiune mai buna cu jocul.
 
 
ZERØ CARBON
PRO X SUPERLIGHT indeplineste cele mai inalte standarde in materie de sustenabilitate. Este un produs certificat, complet neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Emisiile de carbon din unitatile noastre de productie au fost reduse la zero prin achizitionarea de energie regenerabila si compensari de carbon.
 
 
SERIA PRO 
Produsele din seria PRO ajuta profesionistii sa fie mai rapizi ca niciodata. Proiectate in colaborare cu o parte dintre cei mai buni jucatori eSports din lume, produsele PRO integreaza cea mai noua tehnologie si performanta superioara, astfel incat nimic nu poate sta in calea victoriei.