IP CAMERA DE SUPRAVEGHERE D-LINK SMART FHD WI-FI DCS-8325LH
Cod producator: DCS-8325LH
Cod intern: DK-600055

441,37 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs

 
Acum aveti informatii superioare in supravegherea casei dvs.
Aparatul Wi-Fi Smart HD complet mydlink imbina smart-urile AI si Intelligent Video Analytics (IVA) cu vizualizari de 151 ° ale camerei dvs. in True Full HD, 1080p la 30fps. Aceasta camera inteligenta AI incorporeaza mai multe caracteristici IVA pe care le puteti personaliza practic in orice caz de utilizare a monitorizarii acasa. Adu-ti supravegherea acasa la un nivel cu totul nou.
Majoritatea camerelor detecteaza miscarea, aceasta camera detecteaza miscarea care conteaza
Functiile IVA bazate pe AI incorporate seteaza MyDlink Smart Full HD Wi-Fi Camera intr-o clasa proprie. Spre deosebire de celelalte aparate care te incolaceste cu un flux nerelevant de alerte irelevante de detectare a miscarilor, aceasta camera este suficient de inteligenta pentru a-ti trimite o alerta doar atunci cand conteaza cu adevarat.

Ascultati si fiti auzit
Camera inteligenta Wi-Fi inteligenta Full HD va permite sa setati praguri de volum pentru a determina nivelul de sunet necesar pentru a declansa o alerta, excelent pentru detectarea sunetului unui intrus sau strigatul unui copil. Si cu un audio cu doua sensuri incorporat, puteti auzi audio in direct din vizualizarea live a camerei si sa vorbiti prin intermediul dispozitivului dvs. mobil catre membrii familiei.
 
 

Redefinirea monitorizarii la domiciliu cu ajutorul IVA pe baza de AI
Apuse sunt zilele in care camera dvs. detecteaza doar orice fel de miscare veche - indiferent daca este un intrus sau un gandac, pe canapea sau in afara ferestrei. Cu ajutorul IVA bazat pe AI depinde de tine modul in care camera urmareste si detecteaza miscarea.
Perfecta pentru:
  • Supravegherea bebelusului;
  • Monitorizarea zonelor aglomerate din casa;
  • Monitorizarea mai multor regiuni;
  • Setarea unor zone cu acces interzis.