ROUTER XIAOMI MI ALOT ROUTER AX3600, WI-FI-6, DVB4251GL, BLACK
Cod producator: DVB4251GL
Cod intern:

379,90 Lei

549,90 Lei (-31 %)
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
Mi AIoT Router AX3600 Wi-Fi 6 model emblematic de lux - Routerul pionier in epoca 5G
 
Compararea routerelor Wi-Fi 6 si Wi-Fi 5 
Un salt urias in experienta web Wi-Fi 6 (802.11ax) este ultima generatie in standardele Wi-Fi. Comparativ cu generatia anterioara de Wi-Fi 5 (802.11ac) in ceea ce priveste ratele de transfer, acoperirea si latenta datelor, acesta a fost imbunatatite considerabil. Mai ales atunci cand mai multe dispozitive finale sunt conectate in acelasi timp, routerul Wi-Fi 6 poate reduce in mod semnificativ latenta si lipsa de raspuns.
 
Cip profesional Qualcomm cu sase nuclee pentru o functionare mai stabila 
Cipul profesional IPQ8071A din clasa intreprinderii - alimentat de motorul de accelerare a retelei cu procesor dual-core Qualcomm quad-core 64-bit A53 - ofera o capacitate DMIPS mult mai buna decat alti producatori de routere.
 
Viteze Wi-Fi de pana la 3000 Mbps - Cu 155% mai rapid decat cele Wi-Fi 5 obisnuite
Routerul Mi AIoT AX3600 ofera doua benzi de 2,4 GHz si 5 GHz, fiecare cu tehnologie 802.11ax si fara interferente reciproce. Cele doua benzi ofera o viteza wireless combinata dual-band de pana la 2976 Mbps *. Banda de frecventa de 2,4 GHz ofera o transmisie mai lunga pentru o acoperire mai buna si performante mai bune de patrundere prin perete. Banda de frecventa de 5 GHz ofera interferente reduse si viteza ridicata pentru redarea lina a videoclipurilor HD si o experienta mai lina atunci cand joci jocuri online mari.
 
Amplificator de semnal extern de inalta performanta cu 6 canale 
Doua si patru amplificatoare de semnal de inalta performanta externe (PA si LNA) sunt instalate in banda de 2,4 GHz si respectiv in banda de 5 GHz. PA (amplificator de putere) creste in mod eficient puterea de transmitere a semnalului, permitand routerului sa transmita semnale mai departe si mai puternice prin pereti. LNA (Low Noise Amplifier) mareste sensibilitatea de receptie a semnalului, permitand routerului sa primeasca un semnal mai slab de la o distanta mai mare.
 
512 MB de memorie, permitand conectarea a pana la 248 de dispozitive in acelasi timp
Un router de varf este un mediu complex care trebuie sa poata sprijini mai multe persoane care joaca jocuri, adunari de familie si petreceri in casa cu mai multe dispozitive. AX3600 are 512 MB de memorie si accepta pana la 248 de dispozitive conectate simultan, ceea ce il face solutia simpla pentru o varietate de locatii.
 
Antena inteligenta AIoT 
Descoperiti rapid un dispozitiv inteligent Xiaomi introducandu-l in retea. Echipat cu o „Antena inteligenta AIoT”, deschideti aplicatia Mi Home pentru a descoperi dispozitive inteligente Mi neinitializate *. Conectati-va la retea si accesati o gama larga de functii inteligente cu o simpla apasare de buton. Iti poti ajuta parintii sa-si configureze noile dispozitive rapid, chiar si atunci cand esti departe de casa.
 
Suporta retele multiple cu retea
Wi-Fi 6 in toata casa! Bucurati-va de Wi-Fi 6 de mare viteza in toata casa. In loc sa se ocupe de punctele moarte de la un singur router, mai multe grupuri de mesh * pot gestiona cu usurinta tot felul de planuri complexe de acasa pentru a acoperi perfect. In plus, va puteti bucura de Wi-Fi 6 de mare viteza oriunde mergeti, cu suport pentru 802.11k
 
Tehnologia OFDMA* pentru transmisia de date pe mai multe dispozitive concomitent
Tehnologia OFDMA este una dintre cele mai mari diferente intre AX3600 si alte routere. Aceasta ii permite routerului Mi AIoT AX3600 sa trimita date catre mai multe dispozitive finale cu o singura transmisie (pana la 8 dispozitive finale*), in timp ce routerele traditionale transmit pe rand datele. OFDMA permite un transfer extrem de eficient si reduce perioada de latenta, astfel incat mai multe dispozitive pot fi utilizate simultan.
 
Bucurati-va de Wi-Fi 6 de mare viteza in toata casa
In loc sa se ocupe de punctele moarte de la un singur router, mai multe grupuri de mesh * pot gestiona cu usurinta tot felul de planuri complexe de acasa pentru a acoperi perfect casa. In plus, va puteti bucura de Wi-Fi 6 de mare viteza oriunde mergeti, cu suport pentru protocolul 802.11k / v. Experienta reala depinde de mediul real si de capacitatea dispozitivului final al utilizatorului.
 
Tehnologia de colorare BSS imbunatateste capacitatea de a nu interfera cu semnalele Wi-Fi din zonele invecinate
Popularitatea routerelor a dus la cresterea interferentei Wi-Fi in casele noastre. Tehnologia de colorare BSS permite routerelor sa-si „coloreze” Wi-Fi-ul, utilizand o optimizare rezonabila a algoritmului pentru a reduce interferentele dintre diferite Wi-Fi colorate, rezultand o eficienta globala imbunatatita a comunicarii si o utilizare maxima a resurselor retelei.
 
Protocol de criptare securizata WPA3 care ofera securitate datelor in reteaua dvs. de acasa
WPA3 este cel mai recent standard de securitate Wi-Fi care introduce algoritmi de autentificare mai sofisticati, ceea ce face mult mai dificila infiltrarea in retea.
 
Suporta tehnologia beamforming pentru semnale de imbunatatire directionala
Beamforming detecteaza automat locatia dispozitivelor precum telefoanele mobile si computerele din retea, imbunatatind semnalul in acea locatie si asigurand o acoperire Wi-Fi eficienta pe o gama larga si cu o calitate a semnalului stabila.
 
Bandele duale combinate sub un singur nume de retea, deci nu mai exista confuzie cu privire la care sa va conectati
Routerul Mi AIoT AX3600 accepta integrarea dual-band, combinand benzile de 2,4 GHz si 5 GHz intr-un singur nume Wi-Fi. Terminalele cu dubla banda pot alege accesul corespunzator in functie de mediul actual, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la ce Wi-Fi sa va conectati.
 
Disipare ridicata a caldurii pentru o functionare stabila
Pentru racirea ruterului se folosesc radiatoare mari din aliaj de aluminiu si adezivi cu conductivitate termica ridicata, cu orificii de racire in partea superioara, inferioara si laterala a corpului. O piesa metalica este instalata pe partea superioara a corpului in forma de triunghi pentru a accelera transferul de caldura din interior spre exterior, oferind suport termic stabil pentru functionarea routerului de mare viteza.
 
Gestionati cu usurinta timpul petrecut de copiii dvs. online si continutul pe care il acceseaza 
Gestionati timpul petrecut online de copilul dvs. si membrii familiei si restrictionati accesul la anumite site-uri web. Functii precum alerte offline pe dispozitivele desemnate si buletine informative zilnice online va pot ajuta sa aflati mai multe despre experienta online a copilului dumneavoastra.

 

Caracteristici


 • General
 • Producator:XIAOMI
 • Cod produs:DVB4251GL
 • Nume produs:MI ALOT ROUTER AX3600

 • Specificatii Tehnice
 • Standard Wi-Fi:802.11a/b/g/n/ac/ax
 • Porturi LAN:3 x LAN
 • Porturi WAN:x 1 WAN
 • Securitate:WPA-PSK WPA2-PSK WPA3-SAE encryption Wireless access control SSID hiding Smart unauthorized access prevention
 • Alimentare:La retea
 • Alte caracteristici:MU-MIMO OFDMA Wi-Fi 6 Dual-core 1.7 GHz NPU IPQ8071A 4-core A53 1.4 GHz CPU Antena AIoT
 • Numar Antene:x 7
 • Viteza:2900 Mbps

 • Caracteristici Fizice
 • Dimensiuni:410 x 177 x 134